Publicitat

Segueix l'embolic al bloc convergent

Puigdemont fracassa

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

Puigdemont no està aconseguint pacificar l'espai exconvergent, segons admeten fonts de Junts per Catalunya (JxC), com a demostra el recent plantejament que ha fet mitjançant la publicació d'un article l'exdiputat al Congrés Jordi Xuclà, un dels dirigents amb més influència sobre el sector moderat dels independentistes del PDECat i de JxC.

En aquest sentit, l'expresident no ha pogut aconseguir la unificació que pretenia, sinó que tot indica que la situació està molt més a prop del cas contrari, és a dir, d'una important escissió del sector moderat del PDECat. Les mateixes fonts diuen que l'episodi de Xuclà és només la punta de l'iceberg, i que el problema no es redueix a aquest exdiputat, sinó que està molt més estès a l'àmbit neoconvergent.

A més, sembla que l'estratègia de represaliar els dissidents deixant-los fora de les llistes electorals no dóna resultats, perquè Xuclà, com a un altre dels exdiputats del sector moderat, Carles Campuzano, van ser expulsats per Puigdemont de les candidatures de JxC al Congrés, i tanmateix, han seguit actuant dins del partit. Per tant, Puigdemont i els seus dirigents afins comencen a experimentar una sensació d'impotència sobre aquest afer.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 10/12/2019 - 08:25

hay que seguir cobrando, aunque ahora intenten pasar de poli malo a poli bueno (¿o era al reves?)