Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2018. 00:30h.

Puigdemont frena la Crida

El projecte està molt a prop del fracàs

Puigdemont frena la Crida

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

L'expresident Puigdemont ja no veu clar que la Crida Nacional per la República, el nou partit que pretén liderar per aglutinar electoralment l'independentisme que actualment no està a Esquerra ni a la CUP, pugui tirar endavant. Per tant, està frenant totes les iniciatives dirigides a engegar la nova formació, segons fonts de Junts per Catalunya.

Tot i que alguns dirigents independentistes busquen ponts d'enllaç entre la Crida i el PDECat, la realitat és que la negativa dels ex convergents a diluir-se a la nova formació de Puigdemont ha estat fonamental perquè l'expresident comenci ja a considerar la possibilitat que el seu projecte ha fracassat. De la seva banda, Esquerra i la CUP van descartar des del primer moment qualsevol tipus de col·laboració.

Una demostració que la Crida està paralitzada és el fet que, ara per  ara, ni tan sols té candidat a l'alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals de l'any proper, tot i que tant Puigdemont com el conjunt de l'independentisme català consideren que el control de Barcelona és un objectiu estratègic per al futur del moviment independentista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan García, Ciutat de la Justícia, 05/12/2018 - 08:05

No ho entenc. Com és possible que el poble català no s'apunti en massa a una organització que promociona entre d'altres coses la ratafia, el ball de la república i la vaga de fam per etapes. Tot sumament atraent i engrescador. Amb aquests mimbres farem un cove de luju!

#1 Catanyol, Girona, 05/12/2018 - 00:30

les devolveran los dineros de la subscripcion a los incautos que se han apuntado ?