Publicitat

Està perdent el pols amb ERC

Puigdemont, impotent

Imatge de Puigdemont i Junqueras al Parlament

Des de Waterloo arriben informacions en el sentit que Puigdemont i el seu entorn estan començant a experimentar una certa sensació d'impotència, pel que fa al seu projecte de boicotejar les negociacions que es desenvolupen entre les administracions espanyola i catalana. Aquestes negociacions es van engegar per iniciativa de la direcció d'Esquerra.

En conseqüència, tant l'expresident, com el nucli de dirigents independentistes radicals afins de Junts per Catalunya, estan augmentant actualment la pressió amb l'objectiu d'evitar que el partit que dirigeix Oriol Junqueras pugui aconseguir els seus propòsits. Els ordes de Puigdemont van en la línia de posar contínuament obstacles que puguin impedir el desenvolupament de les negociacions.

Ara com ara, el grup de Waterloo està fracassant, atès que Pedro Sánchez i el PSOE mantenen un consens sòlid amb els negociadors d'Esquerra. El motiu és molt clar: al Govern socialista li cal el suport al Congrés dels vots del partit de Junqueras per tirar endavant el projecte de pressupostos de l'Estat. Si aquest projecte fos rebutjat, la legislatura de Sánchez s’hauria acabat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Miquel, Girona, 26/02/2020 - 13:35

I de moment gent a presó i altres exili...

#1 Maxier, Alcanar, 25/02/2020 - 22:21

Sólo una indicación... La mesa se celebra entre la administración catalana y la administración central o nacional, como prefieran.
Las 2 administraciones son españolas.