Publicitat
Confidencial · 30 d'Octubre de 2018. 00:10h.

Puigdemont perd el pols

Junqueras esdevé la referència

Puigdemont perd el pols

L'expresident Puigdemont, en una imatge d'arxiu

Les possibilitats que el projecte de l'expresident Puigdemont de la Crida Nacional per la República pugui aconseguir els seus objectius d'unificar l'independentisme davant de les properes convocatòries electorals, semblen mínimes, de fet gairebé nul·les a hores d'ara, després de les negatives d'Esquerra i la CUP, i el fort debat intern que hi ha sobre aquest afer al PDECat.

En aquest sentit, fonts independentistes comenten que es tracta d'un nou cop del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, a les aspiracions de Puigdemont de liderar el conjunt del moviment independentista. De fet, Junqueras ja ha designat els seus candidats a l'alcaldia de Barcelona -Ernest Maragall- i a les del Parlament Europero -el mateix Junqueras-.

Aquesta situació és un reflex, segons les mateixes fonts, de la progressiva pèrdua d'influència sobre l'activitat política catalana de les instruccions que arriben des de Waterloo, i confirma les opinions en el sentit que la normalització institucional i política catalana implicarà l'aïllament i la marginació de Puigdemont. Mentre, Junqueras està esdevenint el referent de la política a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat