Publicitat
Confidencial · 7 de Novembre de 2019. 00:25h.

Puigdemont pot fugir?

La seva situació judicial és una incògnita

Puigdemont pot fugir?

L'expresident Puigdemont, en una imatge d'arxiu

La nova euroordre del magistrat Llarena contra Puigdemont segueix la seva tramitació, mentre no està clara la situació judicial real de l'expresident català a Bèlgica. També sembla, encara que hi ha molts dubtes, que Puigdemont esperarà la decisió de les autoritats judicials belgues sense fugir del país. El cas, però, està envoltat de moltes incògnites.

Pot realment fugir Puigdemont de Bèlgica? Aparentment, sí, encara que després de la seva primera compareixença judicial sobre la nova euroordre, es van dictar mesures cautelars, segons fonts judicials, malgrat que l'entorn de l'expresident ho va negar. I una d'aquestes mesures és que li cal l’autorització judicial per sortir del país. Per tant, sembla que no es tracta que vulgui quedar-se a Bèlgica, com ell diu, sinó que no pot sortir. S'ignora, però, si hi ha alguna vigilància especial sobre ell.

D’altra banda, Puigdemont i els seus advocats diuen que totes les actuacions relacionades amb el cas són totalment voluntàries. Les mateixes fonts, però, recorden que l’expresident i els seus lletrats ja van dir que la seva primera compareixença davant del jutge també va ser voluntària, i de fet va estar 24 hores retingut a les dependències judicials, fins que va poder sortir. I va sortir amb mesures cautelars, tot i que inicialment van negar que hi hagués cap decisió d'aquest tipus. Per tant, compte, perquè hi ha moltes incògnites i falsedats.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Sharp, Tarragona, 07/11/2019 - 10:05

Creo que a Puigdemont solo le queda una salida digna y que borre su imagen del maletero.

"Volver a Girona para el entierro de su padre, ver a su familia y esperar que lo detengan". Creo que el delegado del Gobierno e la provincia en que está sera humanitario y lo dtendría despues del entierro.

#3 no soy nadie, barcelona, 07/11/2019 - 09:44

Empiezo a sospechar que lo mejor es que vuelva a huir otra vez, este infraser emocional tiene mucha cara y muy poca verguenza. A ver como reaccionan los suyos...

#1 AnnaMollet, Mollet, 07/11/2019 - 02:06

Deberían anularle el Pasaporte para que no pueda ni salir del país ni viajar a ningún lugar del mundo. ¿Puede el El Estado anular un pasaporte para impedir que viaje a otro país?

O una carterista rumana del metro, que le robe el pasaporte :-)