Publicitat
Confidencial · 16 d'Abril de 2019. 00:28h.

Puigdemont sense escó?

El PDECat ho té magre a les europees

Puigdemont sense escó?

L'expresident Puigdemont, en una imatge d'arxiu

Les anàlisis demoscòpiques realitzades per encàrrec del PDECat sobre el proper cicle electoral, que comença el dia 28 d'aquest mes d'abril, plantegen dubtes seriosos sobre les possibilitats que l'expresident Puigdemont, que encapçala la candidatura del partit per a les eleccions al Parlament Europeu del 26 de maig, pugui aconseguir efectivament un escó.

El principal problema de la candidaura del PDECat ha estat creat pel protagonisme de Puigdemont. El partit ha de presentar-se en solitari, atès que la presència del president al primer lloc de la candidatura, va provocar que el PNB renunciés a la tradicional aliança que mantenia amb els nacionalistes catalans a les eleccions europees.

El PNB està acabant actualment d'negociar la seva presentació a les europees conjuntament amb Coalició Canària i Compromís amb Galícia, després que el president del partit, Andoni Ortuzar, mantingués una conversa telefònica amb el líder del PDECat, David Bonvehí, durant la qual li va comunicar aquestes decisions dels nacionalistes bascos.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat