Confidencial · 14 de Juliol de 2017. 00:15h.

Puigdemont tampoc no ‘es mulla'

No assumeix l'organització del referèndum

Puigdemont tampoc no ‘es mulla'

Imatge del president Puigdemont al Palau de la Generalitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va aconsellar aquest dimecres el president Puigdemont, durant el ple del Parlament per analitzar la destitució del conseller Jordi Baiget, que fos ell mateix qui dirigís els treballs per organitzar el referèndum, davant de les dificultats que té per trobar algú disposat a assumir aquesta responsabilitat.

Iceta té raó, perquè sembla que, al marge del president, ningú no s'atreveix al Govern -ni tan sols els membres d'Esquerra- a exposar-se al risc de les actuacions judicials de l'administració espanyola contra qualsevol acció relacionada amb el referèndum que hauria de convocar-se per el proper 1 d'octubre.

El problema és, segons sospiten alguns dirigents del PDECat, que és possible que el mateix president Puigdemont, tot i que ha dit que es retirarà després de complir el full de ruta del procés, no vegi molt clar fer-se resonsable únic del referèndum assumint les eventuals conseqüències judicials. Per això buscaria un altre responsable.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 14/07/2017 - 12:08

Un verdadero lider , además de palabrería debe dar ejemplo con hechos, y asumir las acciones que le correspondan sin endosarselas a los primeros pringados que encuentre.