Publicitat

Waterloo, lluny de la Catalunya real

Puigdemont, 'tocat'

Puigdemont, amb el president del Parlament, Roger Torrent, a Waterloo

L'expresident Puigdemont està mantenint silenci sobre els greus conflictes socials protagonitzats aquests últims dies a Catalunya per col·lectius professionals de serveis dependents de la Generalitat. Aquest silenci és probablement, segons fonts del PDECat, la conseqüència que Puigdemont no sap què dir davant d’aquest important problema.

Les mateixes fonts diuen que aquests conflictes no estan afectant només el president Torra, sinó també el mateix Puigdemont, perquè demostren que la realitat social de Catalunya està molt lluny de les ficcions que es generen a Waterloo i que després li arriben a Torra com a instruccions que el president de la Generalitat aplica amb absoluta docilitat.

I afegeixen que mentre a Waterloo es parla de crear unes estructures, de finançament opac, al servei d'una república inexistent, a Catalunya els metges, policies, bombers, professors, etc., han de mobilitzar-se perquè la Generalitat al·lega que no té recursos econòmics per afrontar la renovació d'aquests serveis socials, molt degradats per una inversió pública insuficient.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 04/12/2018 - 17:51

Al prófugo Puigdement le ponen cada día para no deprimirse en su mundo tractoriano, la cancion de ABBA....Waterloo. Varias veces al dia.

#2 M, Sabadell, 04/12/2018 - 12:46

Es tan absurdo la patochada de Waterloo como el querer gobernar un trasatlántico desde el sofá de casa del capitán mediante mando a distancia.
Luego cuando hay problemas nadie sabe como afrontarlos.

#1 Ferran, Barcelona, 04/12/2018 - 07:59

No salían defender la independencia, pues ahora ajo y agua.