Publicitat
Confidencial · 28 de Gener de 2020. 00:30h.

Puigdemont trontolla

La impotència de JxC el perjudica

Puigdemont trontolla

L'expresident Puigdemont durant una entrevista televisiva

L'actuació del president de Parlament, Roger Torrent, a la greu crisi oberta entre el seu partit, Esquerra, i Junts per Catalunya (JxC), indica que ERC ha decidit tirar pel dret i que passa -a hores d’ara, si no més- de Torra, de Puigdemont, de Waterloo i dels radicals de l'independentisme. I reflecteix que ha optat, sense que JxC hagi pogut impedir-ho, per gestionar la situació exclusivament en funció dels interessos de la formació que lidera Oriol Junqueras.

Fonts de JxC admeten que es tracta d'una notícia molt negativa per a Puigemont, atès que revela que la seva influència sobre la dinàmica actual de la política catalana comença a declinar. La crisi que s'està produint reflecteix un escenari sobre el qual el grup de Waterloo sembla que no ha tingut cap capacitat de decisió. Aquest fet era impensable fa alguns mesos.

Si, a més, Puigdemont no aconsegueix controlar les circumstàncies de la molt probable convocatòria electoral, haurà quedat totalment al marge del desenvolupament dels esdeveniments. I aquesta situació, segons les mateixes fonts de JxC, implicaria que l'expresident està perdent pistonada a la política catalana i que està molt més aïllat d’allò que sembla. De fet, la seva posició estaria trontollant.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 KRLS, BRSSL.LS, 28/01/2020 - 15:56

RC BTFLRS!

#1 no soy nadie, barcelona, 28/01/2020 - 08:14

Este espantajo será revivivo una y otra vez por el 3% cuando les sea necesario, menos lobos