Publicitat
Confidencial · 13 de Novembre de 2017. 00:23h.

Puigdemont, un problema

No encaixa a la nova situació

Puigdemont, un problema

Imatge de l'expresident Puigdemont a Brussel·les

Els moviments a Brussel·les de l'expresident Puigdemont i d’alguns dels seus exconsellers han esdevenit ja un problema per al seu mateix partit, el PDECat, i per al conjunt del moviment independentista català, davant de les eleccions del 21 de desembre, segons fonts convergents.

Aquestes fonts reconeixen que Puigdemont està actuant per lliure, i que les seves iniciatives han desmuntat els plans inicials del partit, que pretenia iniciar un gir cap a posicions centristes per intentar recuperar en el futur el terreny perdut per la desaparició de CiU. A més, l'exigència de Puigdemont d'una candidatura independentista unitària està augmentant les tensions entre el PDECat i Esquerra.

D'altra banda, es planteja un problema d'imatge, ja que amplis sectors de l'independentisme són molt crítics amb Puigdemont, perquè consideren que havia d'haver donat la cara i presentar-se davant de la justícia. La realitat, segons les mateixes fonts, és que l'expresident ja no encaixa al nou escenari polític de Catalunya, i està començant a perjudicar les expectatives electorals del PDECat, que ja eren inicialment molt negatives.

3 Comentaris

Publicitat
#3 XavierAP, Maresme, 13/11/2017 - 17:40

At good times, short sleeves ....

#2 Profugo, Desde la habitación del hotel con amor, 13/11/2017 - 14:31

Es lo que pasa cuando saltas al vacío sin paracaídas, no sabes bien dónde vas a aterrizar, solo sabes que va a doler..

#1 willie, San Baudilio, 13/11/2017 - 09:20

Si no lo tienen claro con Puigdemont, podrían haber propuesto primarias, o al menos reunirse los cargos del partido y proponer otro cabeza de lista diferente. Si no lo han hecho, que no se quejen tanto de lo que les pueda pasar. Pero bueno, si creen que es buena idea llevar como candidato a un cobarde que ha puesto pies en polvorosa, allá ellos