Publicitat
Confidencial · 13 d'Abril de 2018. 00:25h.

Puigdemont vol eleccions

El PDECat i ERC no poden aturar-lo

Puigdemont vol eleccions

Imatge d'una votació

Tot i que les direccions d'Esquerra i del PDECat volen evitar una nova convocatòria electoral, l'expresident Puigdemont, amb el suport del nucli dur de Junts per Catalunya (JxC), està apostant ja clarament per deixar córrer el termini que acaba el proper 22 de maig, perquè es repeteixin les eleccions.

Esquerra i el PDECat creuen que és inviable mantenir viu el procés sobiranista, i volen acabar amb la situació de bloqueig institucional i polític a Catalunya, mitjançant la designació d'un nou president que triï un Govern, el que implicaria el final de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Tanmateix, no poden frenar l'expresident, que va per lliure.

De la seva banda, Puigdemont i el seu equip més proper de col·laboradors, consideren que unes noves eleccions podrien millorar els seus resultats del 21-D del 2017, i menyspreen les advertències d'alguns dirigents independentistes que avisen que els sondejos electorals de què disposen no van en aquesta línia.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 teruel existe, BCN, 13/04/2018 - 11:16

No entenc gens el que vol el Sr Puigdemont. Qui té que convocar eleccions a Catalunya és el Sr Rajoy. Com sap que ho farà ara i no d'aquí a dos anys? O coincidint amb les municipals? És el temps que li cal per desmuntar tot el que li agradaria desmuntar i encara no s'ha atrevit a fer.