Publicitat
Confidencial · 12 de Febrer de 2020. 00:25h.

Puigdemont vol més 'canya'

Veu Torra massa tou a la negociació

Puigdemont vol més 'canya'

Carles Puigdemont, quan era president de la Generalitat, amb Pedro Sánchez al Palau

El grup de Waterloo està molt inquiet pel tarannà del president Torra durant la seva reunió del passat dia 6 amb el cap del Govern espanyol, Pedro Sánchez, al Palau de la Generalitat, segons fonts independentistes catalanes, que afegeixen que Puigdemont considera que el comportament de Torra va ser el del president d'una simple comunitat autònoma.

En aquest sentit, l'expresident ja ha fet arribar el seu malestar al Palau de la Generalitat, i ha exigit a Torra una actitud de major duresa amb els representants de l'administració espanyola, i específicament amb Sánchez. Puigdemont ha demanat més bel·ligerància, perquè el cap de Govern de Madrid s'adoni que no es tracta d'una negociació fàcil, ni de bon tros.

A més, segons les mateixes fonts, l'expresident català vol diferenciar-se clarament d'Esquerra, ja que considera que els negociadors del partit que dirigeix Oriol Junqueras tenen ja decidit arribar a un acord amb el Govern espanyol, i propiciar l'aprovació dels propers pressupostos generals de l'Estat. De fet, Puigdemont vol que la traïció d'Esquerra esdevingui l'eix de la propera campanya electoral catalana.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Juan, Bcn, 12/02/2020 - 00:45

Es que es simplemente el presidente del gobierno de una comunidad autónoma, ni más ni menos.

#1.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/02/2020 - 01:03

Te equivocas. No es ni eso, es sólo un usurpador al que Cum fraude y Ciniqueras le siguen el juego.