Publicitat
Confidencial · 29 d'Abril de 2020. 00:30h.

Puigemont fa volar coloms

S'ocupa ara de la Diada del setembre

Puigemont fa volar coloms

Imatge de Puigdemont durant l'acte de JxC a Perpinyà

Diversos dirigents de Junts per Catalunya (JxC) han acollit amb sorpresa unes recents declaracions realitzades per Puigdemont, valorant l'impacte mediàtic que, al seu parer, tindria una commemoració de la Diada, el proper 11 de setembre, “que respecti els termes del confinament”, segons fonts de la formació exconvergent.

Segons ha declarat l'expresident català, fent referència a les precaucions contra el contagi del coronavirus, com a la denominada distància social, i altres mesures similars, “la coreografia gegantina d'una manifestació massiva que respecti els termes del confinament pot donar la volta al món. S'inscriuria a la lògica de les manifestacions que des de l'any 2012 estem organitzant cada any”.

Les mateixes fonts afirmen que dins de JxC s'han produït comentaris que qüestionen que ara, quan queden gairebé cinc mesos fins al proper 11 de setembre, i en plena emergència sanitària, sigui el moment adequat per debatre sobre les característiques de la commemoració de la Diada, atès que, a més, en aquest termini poden produir-se molts canvis a l'escenari polític i social de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 EduardR, BCN, 29/04/2020 - 12:14

Una manifestación como las conocíamos hasta ahora, queda totalmente aparcada hasta que tengamos una vacuna....

#4 Galba, Barcelona, 29/04/2020 - 11:15

Piltrafilla!

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 29/04/2020 - 09:36

"Puigemont fa volar coloms" "S'ocupa ara de la Diada del setembre"

A estas alturas de la película del prusés, el argumento se ha tornado tan disparatado con los actores colgados de la lampara, que por comparación, hasta "Resacón en Las Vegas..." pasaría por ser una película seria...

#2 Jvcs, Barcelona, 29/04/2020 - 02:34

Quizás haya una grata sorpresa primero parlamento eu suplicatorio , y lluego os tribunales belgas lo pongan en un avion a madrid exposado.

Seria un bon dia para la democracia !

#1 VRaptor, Alicante, 29/04/2020 - 01:11

Este personaje ha de tener cuidado con la cocina belga que es endiabladamente calorífica. Ese incremento continuado de carnes de cerdo y cervezas trapistas puede ocasionar la aparición de trastornos, no solo gástricos, exceso de flatulencias, sino también mentales, igualmente manifestado por exceso de flatulencias. Aquí se le ha escapado una.