Publicitat
Confidencial · 11 de Novembre de 2019. 00:15h.

Punyalades a Hong Kong

Un altre independentisme 'pacífic'

Punyalades a Hong Kong

Imatge de l'diputat apunyalat, un polític favorable a el Govern xinès

Les mobilitzacions de Hong Kong contra el Govern de la Xina han esdevingut el model per als independentistes catalans, segons les declaracions de diversos dels seus dirigents. A més, els portaveus de l'independentisme de Catalunya segueixen vantant-se que es tracta d'un moviment pacífic i pacifista.

Aquest suposat pacifisme ja va patir el considerable i inapel·lable desmentit dels fets, amb els violents disturbis protagonitzats per activistes del moviment independentista per la sentència contra els dirigents condemnats pels fets de la tardor del 2017. El pacifisme va quedar també desacreditat per la detenció d'un grup de membres dels comitès de defensa de la rapúbllca (CDR), amb material que permetria la fabricació d'explosius, i que estan acusats d'activitats suposadament terroristes.

I ara, el pacifisme del model, el moviment de Hong Kong, també ha patit un important cop, ja que un diputat favorable al règim xinès, Junius Ho, ha estat apunyalat, encara que la seva vida no corre perill. El polític agredit havia rebut algunes amenaces. És a dir, que alguns sectors dels amics de Hong Kong tampoc no semblen molt pacifistes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat