Confidencial · 9 d'Octubre de 2017. 00:16h.

'Purgaran' Santi Vila?

El conseller qüestiona el full de ruta

'Purgaran' Santi Vila?

Santi Vila amb Jordi Baiget durant el relleu al Departament d'Empresa

Durant el passat mes de juliol el conseller d'Empresa del Govern, Jordi Baiget, va ser destituït per qüestionar de forma pública la viabilitat del referèndum, i posteriorment es va realitzar una autèntica purga de alts càrrecs de l'administració catalana el suport dels quals al full de ruta independentista semblava dubtós.

Ara, tres dirigents polítics catalans, Artur Mas, Santi Vila i Marta Pascal, han qüestionat públicament l'eventual proclamació de la independència (DUI), el pas que preveu el full de ruta després del referèndum. D'aquests tres dirigents, només Vila ocupa un càrrec públic, ja que va substituir precisament Baiget al Departament d'Empresa.

Per tant, ara semblaria lògic que el conseller Vila fos destituït pel president Puigdemont del seu càrrec de conseller d'Empresa, per haver qüestionat de forma pública l'aplicació del full de ruta de l'independentisme, com va passar amb el seu antecessor en aquest càrrec, Jordi Baiget.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Grauero, Gurugù, 09/10/2017 - 11:17

Seguramente no, ahora ya no les interesa, el objetivo marcado ya lo han conseguido, para ellos votaron, ganaron, se hicieron fotos y ahora a la DUI, no sin antes, intentar pasar por plurales (Vila critico) y dialogantes, de cara a la UE, seguramente así podran elegir a Vila como negociador por su condición de critico.