Publicitat
Confidencial · 5 d'Abril de 2019. 00:25h.

Què al·legaran a Estrasburg?

Marchena no està cometent errors

Què al·legaran a Estrasburg?

Imatge dels acusats durant una de les sessions del judici

L'independentisme català està constatant que el judici contra els dirigents processats pels fets de la tardor del 2017 no s'està desenvolupant com s'esperava, i comença a estendre’s una certa sensació de pessimisme. Davant d'aquesta situació, s'estan dipositant totes les esperances en el recurs que està previst que els advocats defensors presentin davant del Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg.

Tanmaeix, cal tenir en compte que el tribunal d'Estrasburg no assumeix qualsevol recurs contra una sentència condemnatòria, sinó que la seva missió és la de jutjar, sota determinades circumstàncies, les possibles violacions dels drets reconeguts pel Conveni Europeu de Protecció dels Drets Humans i de les Llibertats Fonamentals, i pels seus protocols, per qualsevol dels Estats signants d'aquest conveni.

El problema és que l'actuació del president del tribunal, el magistrat Manuel Marchena, està sent molt rigorosa, i aquest fet deixa molt poques opcions a la possibilitat que pugui argumentar-se jurídicament amb èxit una violació dels drets humans durant el desenvolupament de les sessions del judici. A més, aquesta eventual violació ha de ser demostrada de manera clara.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Nosocningu, Barcelona, 05/04/2019 - 18:14

No estaria tan segur. El món està ple de progres reprimits, ansiosos per trobar una causa per defensar. I així presumir de lluitar a favor del bé. Com el comunisme ha mort, han de buscar qualsevol causa. Els funcionaris europeus (inclosos els jutges) són aquest tipus humà. No m'estranyaria que s'agafen de qualsevol excusa.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2019 - 01:18

"Què al·legaran a Estrasburg?" Por eso no se preocupe Sr. Rius. Si de algo ha dado muestras el separatismo es de ser imaginativo y del saber usar las mentiras. Es más, se basa en la mentira. La mentira la que lo sustenta, y eso ya desde su fundación. Así que no se preocupe, seguro que se inventan algo.

#1 flipandoconindepes, Barcelona, 05/04/2019 - 00:31

Lo del TEDH está casi hecho. Es sencillo: El abogado J. Pina alegará el gran escándalo y la privación de los derechos humanos de los procesados por....levantarse cada dia a las 6 de la mañana." Pobrets..están muy cansados decia el otro dia en TV3"...jajajajjajajajajajajaja

#1.1 Laughter, L'H España, 05/04/2019 - 17:33

...Y mas importante aún: se tienen que tomar la cena fría cada noche, porque cuando vuelven a prisión, el comedor ya está cerrado.