Publicitat
Confidencial · 14 de Maig de 2019. 00:00h.

Què fa Alfred Bosch?

L'acció exterior sembla paralitzada

Què fa Alfred Bosch?

El conseller d'Acció Exterior, Alfred Bosch

L'acció exterior del Govern de la Generaliat segueix sent un fracàs, i alguns sectors de l'independentisme català es pregunten actualment si el departament responsable d'aquesta qüestió, dirigit per Alfred Bosch, d'Esquerra, està desenvolupant l'activitat que caldria per revertir aquesta situació, atès que les expectatives sobre aquest afer semblen molt negatives, segons fonts independentistes.

Aquestes fonts diuen que potser caldria tenir en compte les circumstàncies de l'arribada de Bosch a la conselleria, després d'haver estat elegit candidat a l'alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals del proper dia 26. Tanmateix, Oriol Junqueras va decidir posteriorment, de manera sorprenent, un intercanvi de càrrecs entre Bosch i Ernest Maragall, que llavors era el titular del Departament d'Acció Exterior.

Dins d'Esquerra, es va qüestionar amb duresa per bastants sectors aquesta forma de Junqueras d'apartar Bosch de la candidatura municipal. Malgrat tot, Bosch va assumir la nova situació sense plantejar cap problema. En qualsevol cas, l'acció exterior sembla paralitzada, sense que s'hagi aconseguit canviar la indiferència gairebé total a l'estranger cap al projecte independentista català.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 l'avi Florenci, Barcelona, 14/05/2019 - 21:04

Que fa aquest paio? Cobrar en nom de la santíssima Nació catalana, que és del que es tracta tot el procés.

#1 respuesta, Barcelona, 14/05/2019 - 09:29

Está consultando ubicación de los países en el mapa. El cargo le viene un poco grande.

#1.1 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 14/05/2019 - 13:12

Si està buscant Liechtenstein està entre Suïssa i Àustria...és un petit país entre altres dos,com Catalunya.Bé,també limita amb Andorra,jijijijijiiii.El sr. Mas n´estava molt,de LIechtenstein.