Publicitat
Confidencial · 2 de Març de 2020. 00:23h.

Què fa Puigneró a la mesa?

És el candidat electoral de Puigdemont

Què fa Puigneró a la mesa?

Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administracions públics, amb l'expresident Puigdemont

Alguns sectors polítics catalans s'han reguntado aquests dies pel significat polític real de la presència de Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat, que presideix Quim Torra, a la representació catalana a la mesa de diàleg entre l'administració espanyola i el moviment independentista de Catalunya.  

Fonts independentistes catalanes han confirmat que la participació de Puigneró a la mesa de diàleg amb el Govern espanyol va ser decidida per l'expresident Puigdemont, atès que el conseller és, a hores d’ara, el candidat triat pel grup de Waterloo per encapçalar la llista de Junts per Catalunya (JxC) a les properes eleccions catalanes.

Puigdemont i el grup de Waterloo han col·locat a la representació catalana a la mesa de diàleg, a més del conseller Puigneró, la diputada de JxC al Parlament i regidora de l'Ajuntament de Barcelona Elsa Artadi, i a Josep Rius, que va ser cap de gabinet de Puigdemont i de Torra. Per descomptat, Torra pot ser considerat també com a un representant més de l'expresident a la mesa.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Menjamela Grandi, Anapurna, 02/03/2020 - 06:02

Madre mía, Puignerón. Sería la involución lógica en los presidentes de la Degeneralidad desde el corrupto Pujol.