Publicitat
Confidencial · 4 de Desembre de 2017. 00:27h.

Què insinua Puigdemont?

Sobre els atemptats gihadistes de l'agost

Què insinua Puigdemont?

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

L'escalada verbal que està protagonitzant l'expresident Puigdemont a Brussel·les contra l'administració espanyola està entrant a una fase d'insinuacions d'una extrema gravetat, que estan sent analitzades amb atenció pel Govern de Madrid que, malgrat tot, intenta mantenir una certa discreció.

Així, Puigdemont s'ha ocupat ara de l'imam de Ripoll i dels atacs gihadistes de l’agost a Barcelona i Cambrils: "Aquest imam no només era una persona que el CNI tenia localitzada, sinó que col·laborava amb ells. Per culpa d'aquesta deslleialtat no sabem si no hem pogut evitar un atemptat i molts morts. Jo, per si de cas, recomanaria a la gent que fos molt prudent en creure segons quines versions de l'Estat espanyol. Per què han defenestrat Trapero i Forn està a la presó, quan ells van neutralitzar l'amenaça gihadista a Catalunya?".

Encara que no ho digui directament, amb aquestes paraules l'expresident Puigdemont sembla que està suggerint que els atacs de l’agost dels gihadistes van ser promoguts, propiciats o tolerats pels serveis d'intel·ligència espanyols com a una represàlia contra Catalunya pel projecte independentista.

3 Comentaris

Publicitat
#3 Francisca Balaguer, esporles, 06/12/2017 - 18:19

He quedat alucinada, això que diu en Puigdemont sobre els atentats yahadistes i lEstat Espanyol. Jo també ho havia interpretat com Ell. Som molt observadora I he anat veient I pensant tots aquests fets I avui he quedat corpresa al veure que no era jo sola la que veía les coses que hem vist. Me sap greu si Es aixi que hi hagui gent tan maligna .

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/12/2017 - 21:05

Frikemont, a TaliForn y a Paellero los han destituido por golpistas, no por los atentados jihadistas, que se te va la olla.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/12/2017 - 21:05

Frikemont, a TaliForn y a Paellero los han destituido por golpistas, no por los atentados jihadistas, que se te va la olla.