Publicitat
Confidencial · 9 de Setembre de 2019. 00:23h.

Què passa amb la CUP?

Silenci després del seu gir ideològic

Què passa amb la CUP?

Diputats de la CUP al Parlament, i d’altres membres del partit, en una imatge d'arxiu

Després de la recent aprovació durant aquest estiu d'un nou plantejament, dirigit a un canvi de la línia estratègica de la CUP pel que fa a la situació política a Catalunya, els cupaires semblen haver entrat a una etapa de reflexió interna, que s'està traduint des de llavors a un baix perfil tant d'activitat com a mediàtic.

En principi, aquesta nova estratègia defensa unes posicions d'un major realisme, amb un clar desmarcatge d'altres formacions independentistes, a les quals s'acusa d'actuar per un simple tacticisme o d'haver acceptat entrar a una via autonomista. Els cupaires es mostraven disposats a "assumir responsabilitats al Govern o a la governabilitat de la Generalitat i del Parlament".

Tanmateix, la CUP ha rebutjat entrar a un Govern de concentració, com proposa Esquerra per respondre a la sentència del judici contra els dirigents processats pels fets de la tardor del 2017. Així mateix, ha qualificat de "continuistes i insuficients" els pressupostos elaborats pel conseller d'Economia, vicepresident del Govern i dirigent d'Esquerra, Pere Aragonès. En qualsevol cas, els cupaires es mantenen a un discret segon pla.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Mortadelo, bcn.España, 09/09/2019 - 15:52

Están confundidos. La playa ya no les satisface, la nieve tampoco llena su vació existencial. Están cansados de viajar, de Rivera (del Duero) y saturados de gastrobares. Si no hay revolución e indapandansia para llenar sus vidas, alguno se está planteando incluso trabajar. De brokers o en las inmobiliarias de papá, por supuesto.

#4 Cupero, Cup, 09/09/2019 - 12:41

Menos lucha, y más ducha.
La solución, agua y jabón.

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 09/09/2019 - 11:57

"Què passa amb la CUP?" "Silenci després del seu gir ideològic"

¿Ah... pero lo de estos era ideología...? y yo que pensaba que lo suyo era un golpe fuerte de Tramontana... ¿y ahora que pasa...? ¿han cambiado de aires y están mas por la Marinada...?

Estos tipos/as estarian mejor en una casa de reposo... "sin ventilación..."

#2 un musclu, bcn, 09/09/2019 - 10:56

El mes proper a la CUP, la pandilla de la Kolau, que son mes moderats, ha deixat BCN com esta. No vull ni pensar com quedaria CAT. De fet no podria empitjorar massa ja

#1 Purria Separata, Mollerussa, 09/09/2019 - 09:45

Normal. Han quemado las 4 neuronas que juntaban entre todos.