Publicitat
Confidencial · 8 de Novembre de 2019. 00:25h.

Que Torra vagi amb compte

Podrien acusar-lo d’un delicte de terrorisme

Que Torra vagi amb compte

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una imatge d'arxiu

Alguns juristes especialistes en Dret Penal creuen que el president Torra s'hauria de prendre molt seriosament les filtracions periodístiques de les diligències realitzades pel jutjat número sis de l'Audiència Nacional, el titular del qual és el magistrat Manuel García-Castellón, que investiga un grup de membres del col·lectiu ultranacionalista comitès de defensa de la República (CDR).

Afegeixen que, al marge de les consideracions de tipus polític que puguin fer-se sobre l'afer i sobre la filtració de part de l'sumari a diversos mitjans de comunicació, la realitat és que les situacions descrites per les declaracions d'alguns dels detinguts afecten de manera molt directa el president de la Generalitat.

En aquest sentit, afirmen les mateixes fonts, aquestes declaracions, dins del context general d'un sumari que investiga activitats presumptament terroristes, podrien ser la base per argumentar una acusació contra Torra d'un delicte de terrorisme, una qüestió que està regulada pels articles 573 a 580 del vigent Codi Penal.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 El Sifoner, Castello, 08/11/2019 - 21:38

Suerte tiene que es ciudadano de España, nacion con un sistema democratico, donde gracias a la Constitucion del 78 le garantiza la presuncion de inocencia.

#4 natxetebcn, bcn, 08/11/2019 - 19:05

Sinceramente yo no sé mucho de derecho; más bien nada. pero a mi me parece todo muy circunstancial. el diuen diuen diuen depujol. o se tienen prubas q no se basen solo e conversaciones o , por desgracia, no hay nada de q hacer

#2 La dirección, e-noticies, 08/11/2019 - 14:13

Hay un error en el pie de foto, donde dice "Quim Torra" debería poner "Gandalf".

Pedimos disculpas por las molestias.

#1 Sharp, Tarragona, 08/11/2019 - 12:03

Lo que está ckaro es que tenemos a un piromano como Jefe de los Bomberos.