Publicitat
Confidencial · 8 de Novembre de 2018. 00:25h.

Qüestionen Puigdemont

Per la falta de resposta a la fiscalia

Qüestionen Puigdemont

L'expresident Puigdemont, en una imatge d'arxiu

Entre els militants radicals dels grups afins a Puigdemont, s'està analitzant de manera molt crítica l'actitud de l'expresident sobre les peticions de condemna plantejades per la fiscalia de l'Estat contra els dirigents independentists processats, a conseqüència de la proclamació de la independència de Catalunya el passat 27 d'octubre.

Aquests grups crítics consideren que l'únic que ha fet Puigdemont davant d’aquestes peticions de condemnes molt dures ha estat la realització d'algunes declaracions, sense haver plantejat cap proposta concreta de mobilitzacions, o d'actuacions d'un altre tipus, dirigides a protestar contra les conclusions provisionals de la fiscalia. I per això aquesta vegada no han arribat instruccions de mobilització des de Waterloo.

Fonts independentistes admeten que Puigdemont s'està quedant sense força, atès que últimament està començant a constatar una important pèrdua de la seva antiga influència sobre l'independentisme. I afegeixen que aquesta situació, a la qual s'uneix la incertesa sobre el seu futur, fa molt difícil que l'expresident pugui fer convocatòries de mobilització amb garanties d'èxit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 08/11/2018 - 07:52

No home, no. Si cada cap de setmana rep visita d'alguns ciutadans de tractòria que li porten ratafia, xuixos i carquinyolis per a donar-li força. No en té prou amb els speculoos, els gofres, la xocolata i la cervesa d'abadia que li paguem entre tots els contribuents de la catalana terra il·luminada.