Publicitat
Confidencial · 9 d'Abril de 2020. 00:05h.

Qui reconstruirà això?

A ERC li caldran d’altres suports

Qui reconstruirà això?

Oriol Junqueras durant una entrevista periodística

Els danys que està produint a Catalunya -i al conjunt de l'Estat- l'epidèmia del coronavirus estan desfent gran part del teixit productiu de Catalunya. Fonts empresarials afirmen que, quan la situació s'estabilitzi i calgui afrontar la reconstrucció, caldrà un Govern de la Generalitat fort, sòlid i amb una considerable autoritat política i moral. És a dir, amb un suport social molt ampli.

Per tant, afegeixen aquestes mateixes fonts, és probable que calgui tenir en compte l'eventualitat que un Govern monocolor sigui inviable. És a dir, si Esquerra guanya, com a preveuen les enquestes, les properes eleccions catalanes, serà difícil que pugui governar Catalunya amb un Govern monocolor, encara que aconsegueixi els suports parlamentaris que li calen. Fins i tot un eventual tripartit ERC-PSC-comuns, podria ser insuficient.

En aquest  sentit, alguns dirigents polítics consideren que no caldria descartar l'opció d'un Govern de concentració, per afrontar amb garanties un projecte solvent de reconstrucció del teixit productiu català. En qualsevol cas, aquestes mateixes fonts creuen que la nova situació exigirà pactes i cessions de totes les forces polítiques catalanes.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 VRaptor, Alicante, 09/04/2020 - 12:12

Con fecha de hoy termino de leer un artículo en El País, en el que se informa sobre la paralización o puesta en marcha de los dos hospitales uno en Sabadell y el otro en Sant Andreu de la Barca. Con estos mimbres me pregunto ¿que tipo de gobierno forman estos desnutridos cerebrales? Así, recuperación económica CERO

#1 Santi, Barcelona, 09/04/2020 - 09:39

El veritable problema es que moltissims els electors estan orfes d'alternativa. Fins i tot els pobres inocents que van caure en l'engany dels sediciosos de promeses falses, ara poden comprovar la miseria moral d'aquells personatges (fugits,corruptes,falsos,etz). Falta un lideratge de nivell per fer front als lazis que ens han portat al desastre