Publicitat
Confidencial · 9 de Gener de 2018. 00:20h.

Qui serà el candidat?

Descartats Puigdemont i Junqueras

Qui serà el candidat?

Elsa Artadi amb Eduard Pujol, diputats electes de la candidatura de l'expresident Puigdemont

La situació provocada pel manteniment a la presó d'Oriol Junqueras, al costat de l'evidència que l'expresident Puigdemont no té intenció de tornar a Catalunya per presentar-se a la investidura del proper president de la Generalitat, obre una fase marcada per la incògnita sobre el candidat independentista.

Ara, l'acord entre Esquerra i el PDECat, amb inclusió també de la CUP, ha de descartar inicialment Puigdemont i Junqueras, ja que la seva investidura no és viable, atès que un està fugat a Brussel·les i l'altre roman a la presó madrilenya d'Estremera. El candidat ha de sortir del segon nivell.

A la candidatura de Puigdemont, un dels noms que sona, Jordi Turull, té el problema que està en llibertat sota fiança i pendent de judici, de manera que es parla d'una figura neta jurídicament, Elsa Artadi. A ERC sembla descartada Marta Rovira, que va fracassar substituint Junqueras durant els primers dies de la campanya electoral. Fonts del partit es refereixen a Carles Mundó, del qual també es parla per presidir el Parlament, però està en llibertat sota fiança.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marina, Roses, 09/01/2018 - 17:00

Cualquiera de los personajes del Club Super 3.

#3 pregunto jo, Tarragona, 09/01/2018 - 16:50

¿ Y per qué no en Gabriel Rufián ? Pitjor ja no podem anar més.

#2 FerranB, Barcelona, 09/01/2018 - 10:53

Propongo a Mickye Mouse. Dado el grado de fanatismo que tienen..que más da! jajajajajajjajajaa

#1 Xavier, Barcelona, 09/01/2018 - 00:27

Rufian for president.