Publicitat
Confidencial · 7 de Maig de 2018. 00:25h.

Qui sona per al Govern?

Tots els noms per ser conseller

Qui sona per al Govern?

Foto 'de família' de l'últim Govern de Puigdemont

Quan sembla que pot desbloqearse la situació política i institucional a Catalunya mitjançant l'eventual investidura d'un nou president de la Generalitat i la formació del corresponent Govern, ja han començat a circular les habituals llistes que solen aparèixer en aquests casos, com autèntiques travesses d'aspirants a ocupar els departaments del nou Executiu català.

Ara, al marge d'Elsa Artadi, sonen amb insistència noms com Pere Aragonès, Ramon Tremosa, Marc Solsona, Albert Batet, Miquel Buch, Mercè Conesa, Ester Capella, David Elvira, Laura Borràs, Eduard Pujol, Aurora Masip, Agustí Colomines, Joan Ignasi Elena, Marta Madrenas, Gemma Geis o isabel Ferrer.

En qualsevol cas, el nombre de departaments del nou Govern serà inferior al de membres d'aquesta llista, i està clar que el grau més alt d'influència sobre la formació del nou Executiu català correspondrà a Puigdemont, i tot seguit a Oriol Junqueras, que sembla que està representat a les negociacions per Pere Aragonès. Al darrer lloc figura la direcció del PDECat, encapçalada per Marta Pascal.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Guillamat, Barcelona, 07/05/2018 - 20:47

La lista está compuesta por lo que, coloquialmente, se conoce por "lo mejor de cada casa".

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/05/2018 - 13:30

Después del teatro y el papelón a lo importante: poner la mano y trincar, que es de lo que se trata.
Está por ver como arregláis el desaguisado que habéis creado a todos los niveles.