Publicitat

Només Puigdemont i la CUP

Qui vol eleccions?

Imatge de l'expresident Puigdemont a Brussel·les

El bloqueig de la situació política a Catalunya després de les eleccions del 21-D del 2017, està provocant que es parli d'un augment de les possibilitats que calgui convocar nous comicis, davant de les dificultats de les formacions independentistes per presentar un candidat que pugui aconseguir la investidura com a proper president de la Generalitat.

Però, qui vol eleccions? A hores d'ara aquesta opció és recolzada per Puigdemont i el seu nucli de col·laboradors, ja que el desbloqueig de la situació deixaria l'expresident totalment marginat i aïllat a Waterloo. Una campanya electoral, però, serviria perquè Puigdemont tornés a l'actualitat mediàtica. La CUP també vol eleccions, per recuperar-se del seu enfonsament del 21-D.

Mariano Rajoy, de la seva banda, dubta, ja que la situació actual sembla que està beneficiant  Ciutadans, que també podria treure un resultat elecoral molt positiu. Cal tenir en compte que des de la Unió Europea s'està demanant al president espanyol que arregli ja el conflicte català, i potser una convocatroria electoral pugui ajudar a solucionar el problema.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Júlia, Barcelona, 14/03/2018 - 09:10

1. Rajoy hará lo de siempre: Nada. 2. Puigdemont y los separatistas especulando para ver quien se lleva mejor tajada-con/sin elecciones-,ignorando que el paso del tiempo NO les favorece. 3. Ciudadanos es el UNICO saldrá beneficiado...y a más tiempo MÁS votos.