Publicitat

Forcadell i Romeva han 'desaparegut'

Radicals callats

Carme Forcadell quan va declarar al Tribunal Suprem

Alguns dels dirigents del moviment sobiranista català han abandonat d'una manera gairebé total l'activitat política, després del rotund fracàs del projecte independentista, i s'han retirat de l'escenari polític de Catalunya. Es tracta dels casos, entre d'altres, dels exconsellers de la Generalitat Meritxell Borràs o Carles Mundó.

Tanmateix, altres dels principals impulsors del projecte, i que van actuar amb gran radicalisme, segueixen realitzant activitats políticas, encara que han adoptat un perfil molt baix i es mantenen en un silenci gairebé total, com a l'expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, o l'exconseller responsable de l'acció exterior de la Generalitat Raül Romeva.

Fonts independentistes justifiquen aquest silenci amb la situació judicial d’ambdós, que es troben a llibertat sota fiança, i amb advertències molt clares i concretes del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, en el sentit que no han de contradir les seves declaracions davant del mateix Llarena renunciant a tots els aspectes fonamentals del projecte independentista i assumint la legalitat vigent.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 05/03/2018 - 18:59

Es que los dos son abuelos y quieren estar con los nietos... Jua, jua, jua,...