Publicitat

Busca la derrota total de Puigdemont

Rajoy no cedirà

Puigdemont i Rajoy durant una reunió d’ambdós a la Moncloa

El Govern espanyol, i concretament Mariano Rajoy, no està disposat a cedir en el pols que manté amb el independentistmo català, i especialment amb l'Executiu que encapçala Carles Puigdemont, sobre l'aplicació del full de ruta del procés sobiranista, segons fonts del PP.

En aquesta línia, Rajoy pretén una derrota total de Puigdemont, encara que sí que està disposat a que s'iniciï una negociació amb un altre dirigent a la presidència de la Generalitat, després que es restableixi la legalitat de l'Estat a Catalunya. És a dir, no vol actuar directament contra la Generalitat com a institució, sinó contra la figura del seu actual president.

El cap de l'Executiu espanyol i els seus assessors consideren que és impossible qualsevol diàleg amb Puigdemont, i per això busquen apartar-lo de la Generalitat. Igualment, quan els dirigents del PP parlen de la inviabilitat de negociar amb l'actual president català, inclouen també el vicepresident Junqueras.

3 Comentaris

Publicitat
#3 Derrota?, Barcelona, 10/10/2017 - 13:09

El procés no ha mort. El procés l'ha matat la gent com Puigdemont

#2 ELS ASTUTS, Barcelona, 10/10/2017 - 09:14

Rajoy NO BUSCA
deixem ja d'una vegada TRANQUILS ALS ALTRES

Ha estat Puigdemont i CIA
tots solets
que s'han ficat dins del foradet

ELLS SOLETS
i de ells, es el merit

#1 Gerard, Barcelona, 10/10/2017 - 00:19

"Busca la derrota total de Puigdemont.." Derrota??? El pulso separatista, que ha dado Puigdemont al Estado español, es tan sumamente GRAVE,..que si Puigdemont no va a la cárcel,..eso le puede pasar una factura MUY grave a Rajoy y al PP globalmente.