Publicitat
Confidencial · 14 de Setembre de 2017. 00:30h.

Rajoy sorprèn Puigdemont

El Govern esperava més tolerància

Rajoy sorprèn Puigdemont

Rajoy i Puigdemont durant una reunió d’ambdós a la Moncloa

El Govern de la Generalitat, i més concretament el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras, ja pensaven que l'administració espanyola no actuaria com va fer quan va tolerar la consulta del 9-N del 2014, però no creien, ni de bon tros, que la reacció de Madrid seria tan dura com està sent.

En aquest aspecte, segons admeten fonts de la Generalitat, Rajoy li ha guanyat a Puigdemont el primer pols, ja que la forta pressió judicial sobre els projectes del Govern de Catalunya està provocant problemes que no havien estat previstos pels impulsors del procés, que ara estan constatant que el projecte està a una fase de gran debilitat.

A més, el Govern de Puigdemont estava convençut que l'administració espanyola no s'atreviria, en cap cas, a donar ordres als cuerps de seguretat perquè, si cal, retirin les urnes que puguin instal·lar-se l'1 d'octubre. A hores d'ara, però, Rajoy ha demostrat que està totalment decidit a fer-ho.

3 Comentaris

Publicitat
#2 TURQUIA, Barcelona, 14/09/2017 - 13:00

Ni es deian els "democrates" que Espanya era com Turquia?

A Turquia, quina hagues estat, la reaccio del Goven Central?

....

#1 Lluis-Barcelona, Barcelona, 14/09/2017 - 02:05

Com? Reacció dura? Qualsevol altre president espanyol que no fos Rajoy...ja hagués aplicat el famòs 155 ..fa temps!

#1.1 Fran, Barna, 14/09/2017 - 08:22

Sin olvidar que llevamos 7 años tolerado y callando los continuos insultos y desprecios del prusesisme. Como decía no se quien: algunas cosas han de acabar mal porque si no, no acaban nunca"