Publicitat
Confidencial · 20 de Març de 2017. 00:28h.

Referèndum: arriben les rebaixes

L'objectiu ja és només convocar-lo

Referèndum: arriben les rebaixes

Imatge de la campanya de la consulta del 9-N del 2014

Amplis sectors de l'independentisme català són conscients que els principals impulsors del procés sobiranista ja han assumit que el referèndum sobre la independència no podrà realitzar-se per l'oposició de l'administració espanyola, tot i que no admetran aquest convenciment de manera pública.

El president Puigdemont, que va prometre que la consulta es realitzaria abans que acabés el proper mes de setembre, resultaria especialment afectat, atès que es tractaria d'un clar incompliment de la seva promesa, encara que l'impacte seria molt negatiu sobre el conjunt del bloc sobiranista.

Aquesta situació ha provocat que actualment s'estigui buscant alguna alternativa per intentar salvar els mobles, i una de les idees que està aconseguint més consens és que, si no mès, el referèndum ha de ser convocat, encara que després no pugui realitzar-se. D'aquesta manera, es podrà dir que s'ha fet tot el possible i, a més, l'afer podrà ser utilitzat a la propera campanya electoral.

4 Comentaris

Publicitat
#5 happy, esplugues, 20/03/2017 - 12:58

Lo convocaran, el Gobierno les impugnara el acuerdo, y el papelón de decir q no se hará le correspondera a la panda de la Asamblea por el derecho a decidir q son ellos mismos pero q así no asumen la responsabilidad de reconocer q todo ha sido una gran mentira. Y después, elecciones otra vez.

#4 Bcn is Not CAT, Barcelona , 20/03/2017 - 10:30

La ultradreta nacional-separatista (PDeCat, ERC, CUP) té pressa i accelera! L'ombra del 3% els persegueix el temps s'esgota...Incrementeu subvencions als vostres, nois, que la paradeta nacionalista s'enfonsa

#2 Smicht de Platja, Cuni, 20/03/2017 - 09:51

Quina grasia escolti.

#1 Parlem clar, Girona, 20/03/2017 - 01:27

Simular, plorar, manipular....en definitiva el clàssic "fer volar coloms" i tractar d'enganyar al personal...Cada cop ho tenen més negre.