Publicitat
Confidencial · 20 de Setembre de 2019. 00:00h.

Relliscada de Aragonès

El Govern de concentració, idea seva

Relliscada de Aragonès

Imatge d'arxiu de Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d'Economia

Fonts d'Esquerra asseguren que la proposta d'organitzar un Govern de concentració, per respondre la sentència del judici contra el procés que va culminar amb la declaració d'independència de Catalunya, durant la tardor del 2017, va ser una idea del vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, amb molt de pes al partit que dirigeix Oriol Junqueras.

Tanmateix, la resta de formacions independentistes catalanes, a les quals estava destinada l'oferta plantejada per Aragonès, van rebutjar immediatament i de manera rotunda aquesta possibilitat. De fet, després d'aquests rebuigs, el debat polític provocat a Catalunya sobre aquesta qüestió ha estat gairebé inexistent.

Dins d'Esquerra, segons fonts del partit, aquest fet ha estat considerat com a una relliscada important de Aragonès. A més, creuen que el moment d'aquest fracàs és especialment inoportú, ja que aquests dies s'ha sabut que, molt probablement, el vicepresident del Govern serà el candidat d'Esquerra a la presidència de la Generalitat a les properes eleccions catalanes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat