Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2018. 00:10h.

Res 'de Govern a Govern'

El PSOE no accepta el bilateralisme

Res 'de Govern a Govern'

Les banderes de Catalunya i Espanya, al Palau de la Generalitat

El Govern de la Generalitat, després de cedir i acceptar negociar sobre el futur amb un dels partits del 155, concretament el PSOE, el secretari general del qual, Pedro Sánchez, presideix l'Executiu espanyol, ha intentat tapar aquesta cessió parlant d'una relació bilateral,  és a dir, com solen descruire  amb satisfacció els dirigents independentistes, de govern a govern.

L'independentisme va pretendre exhibir aquesta relació bilateral aprofitant la reunió del Consell de Ministres que, en principi, es realitzarà a Barcelona el proper 31 de desembre. I en aquesta línia, la Generalitat va demanar a Sánchez la celebració d'una cimera entre els dos governs, l'espanyol i el català. La foto serviria per confirmar l'èxit de la tesi de relacionar-se amb Espanya de govern a govern.

Tanmateix, la negativa del Govern espanyol ha estat clara i contundent. A partir d'aquest moment, els dirigents independentistes han iniciat una campanya contra la reunió del Consell de Ministres a Barcelona, i en aquesta línia, la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha qualificat aquest dimarts aquesta reunió de l'Executiu espanyol a la capital catalana com a “una provocació".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat