Publicitat
Confidencial · 11 de Juny de 2019. 00:05h.

Retallades sense revertir

L'herència de Mas segueix viva

Retallades sense revertir

Imatge d'arxiu de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà

El president Torra i el seu Govern segueixen utilitzant l'argument del suposat dèficit fiscal amb l'Estat, és a dir, les balances fiscals, que són una de les més destacades fake news del conjunt del procés sobiranista català, com a la justificació dels greus problemes socials que afecten actualment la població de Catalunya. És a dir, l'independentisme no ha sabut buscar una alternativa a l'antic Espanya ens roba.

La realitat, però, és que Catalunya és l'única comunitat autònoma de l'Estat l'administració de la qual encara no ha estat capaç de revertir les dures retallades de la inversió en polítiques socials que va provocar la crisi. Aquestes retallades es van aplicar des del moment en què van aparèixer els primers símptomes importants de la greu depressió econòmica que llavors estava començant. És a dir, les retallades que va engegar Artur Mas encara segueixen vigents.

Fonts econòmiques diuen que una de les causes que la Generalitat no hagi pogut revertir les retallades que va fer Mas és que ha gastat en el projecte independentista part dels recursos financers que havia d'haver dedicat a aquest objectiu. Un altre aspecte que aquestes fonts destaquen és -al seu parer- l'escassa capacitat tècnica i professional dels principals gestors de la Generalitat, un problema que procedeix d'haver col·locat a aquests llocs persones la única acreditació de les quals per afrontar aquesta feina és la seva ideologia independentista. No es tracta, per tant, que Espanya ens roba.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 El Sifoner, Castelló, 11/06/2019 - 11:01

(..Es decir, los recortes que puso en marcha Artur Mas todavía siguen vigentes...) Y ahí seguirán mientras se destinen al "proceso". Todos esos recursos que se destinaron y se siguen destinando al proceso, servirían para esa reversión. ¿Cuantos políticos damnificados por el proceso hay, que siguen cobrando? y ¿Chiringuitos del proceso?