Publicitat

L'independentisme perd imatge

Retrocés mediàtic

Fins i tot 'TV3' va admetre el fracàs independentista

La pèrdua de pistonada de l'independentisme català ha començat a reflectir-se a un dels àmbits més sensibles per a aquest espai ideològic, els mitjans de comunicació. El ferri control exercit sobre els mitjans de la Generalitat i sobre part dels privats, està començant a debilitar-se, i ja no poden tapar-se dades que fins fa poc de temps s’amagaven o es manipulaven mitjançant el control independentista.

Ara, ja es diu amb claredat a molts mitjans que la Diada ha estat un fracàs de l'independentisme, i a més, aquests mitjans estan ressaltant una qüestió que abans era tabú: la commemoració de la Diada ja no és la festa de Catalunya ni dels catalans, sinó només de la minoria independentista. Molts mitjans ja expliquen amb naturalitat que l'independentisme s'ha apropiat de l'11 de setembre.

En la mateixa línia, s'ha imposat a la gairebé totalitat dels mitjans la realitat de la considerable divisió de l'independentisme, i es publiquen amb més freqüència que fa algun temps declaracions de dissidents. Si els traïdors, els botiflers, estan aconseguint espais als mitjans de comunicació, és que l'independentisme està començant a perdre el control de part d'aquests mitjans.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat