Publicitat
Confidencial · 10 d'Abril de 2017. 00:00h.

Revifa la 'tercera via'?

En el pitjor moment del procés

Revifa la 'tercera via'?

Josep Antoni Duran amb Miquel Iceta

Quan el procés sobiranista català passa per un dels seus pitjors moments i es troba a una situació de bloqueig, diverses coincidències semblen indicar que els impulsors de plantejaments sobre el conflicte de Catalunya amb Espanya que s'engloben sota l'anomenada tercera via haurien iniciat una ofensiva sobre el problema.

Així, dos dels dirigents polítics catalans que han destacat com a defensors d'aquestes posicions, Miguel Iceta i Josep Antoni Duran, han coincidit en la presentació de llibres que donen suport a les propostes dirigides a que s'apliqui una tercera via per a les futures relacions entre Catalunya i Espanya.

Igualment, aquestes activitats de Duran i Iceta han coincidit amb l'assemblea de l'organització Lliures, que ha decidit que aquesta plataforma ideològica es converteixi en un partit polític. Impulsat per antics dirigents de Convergència i d'Unió, aquest nou partit defensa també una tercera via per a la solució del conflicte, i pretén ocupar l'antic espai polític i social de CiU.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat