Publicitat
Confidencial · 16 de Maig de 2019. 00:20h.

Ridícul de Sánchez i Iceta

L'error de confiar a l'independentisme

Ridícul de Sánchez i Iceta

Pedro Sánchez i Miquel Iceta, durant una reunió d’ambdós

Al marge del resultat final de la pugna parlamentària sobre l'aprovació pel Parlament de la designació de Miquel Iceta com a senador per ser elegit president del Senat, on el PSOE té la majoria absoluta, la realitat és que, segons admeten fonts tant dels socialistes espanyols com dels catalans, el primer secretari del PSC s'ha col·locat a una situació complicada, empès per Pedro Sánchez, en un greu error d’ambdós.

Així, Iceta ha hagut d'empassar-se la recent declaració, força fonamentada d'altra banda, de l'expresident Puigdemont: "El senyor Iceta va votar la meva suspensió com a diputat al Parlament de Catalunya. És bastant estrany que algú que vota la suspensió, de manera legal i il·legítima d'un diputat, li demani ara suport". I davant d'aquest plantejament, que sembla molt lògic, els socialistes només poden invocar la cortesia i la tradició parlamentàries.

Les mateixes fonts expliquen que, de fet, Iceta havia advertit Pedro Sánchez que existia el risc que diverses formacions decidissin oposar-se al Parlament a aquesta operació. Tanmateix, el líder del PSOE va prescindir dels avisos del primer secretari del PSC, cometent la imprudència d'anunciar una elecció que no estava garantida i que podia esdevenir un fiasco. És a dir, ha estat un error de Sánchez i d’Iceta.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 M. Pilar, Barcelona, 16/05/2019 - 19:03

Com agrada escriure aquest comentari, oi? Quina satisfacció posar a la mateixa alçada a Puigdemont i Iceta. Doncs, no és només "cortesía parlamentaria". Veieu el comentari del Constitucionalista Javier Perez Royo https://www.eldiario.es/zonacritica/ERC-equivoca_6_899470074.html

#2 "QUE NO TE ENTERAS, CONTRERAS", Barcelona, 16/05/2019 - 08:55

Que han de fer mes els indepes
per que de una vegada el PSOE i PSC
s'adonin, que NO VOLEN DIALEG

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/05/2019 - 00:13

A ver si este par despierta y se da cuenta de una puñetera vez de a quién se enfrentan. Que parecen idiotas, sino algo peor..