Publicitat
Confidencial · 30 de Novembre de 2017. 00:20h.

Riure’s dels votants

Segons Rovira, no hi va haver unilateralitat

Riure’s dels votants

Marta Rovira durant les seves declaracions a la 'Ser' (foto: 'Cadena Ser')

Durant els sis anys de durada del procés sobiranista català ha estat habitual que bastants dirigents independentistes diguessin una cosa i després fessin la contaria, o que canviessin de posició sense cap justificació. També ha estat freqüent que fessin declaracions que estaven molt lluny de la realitat.

Aquesta tendència, però, s'ha accentuat ara, després del fracàs del procés, i una de les protagonistes és la secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, que després d'haver estat una de les principals impulsores de la declaració unilateral d'independència (DUI) aprovada per l'independentisme al Parlament, ara diu que "la via unilateral no existeix, és un invent de l'Estat".

Així, el passat dilluns 27 de novembre, Rovira encara defensava les vies unilaterals al matí, quan a Catalunya Ràdio va dir que, si ERC guanya el 21-D, "no demanarà permís per implementar la república", que serà efectiva en funció del "mandat democràtic" de les urnes. A la nit, però, a la Cadena Ser, la mateixa Rovira assegurava que "la via unilateral no existeix, és un invent patentat per l'Estat espanyol".

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/11/2017 - 18:52

Es que Marta es de Eslerda y sólo hace honor a su partido.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/11/2017 - 18:52

Es que Marta es de Eslerda y sólo hace honor a su partido.

#1 Mesetario, Meseta, 30/11/2017 - 00:26

Los que voten a ERC votarán a un pavo que el 5 de octubre dijo que "no habrá fuga de empresas". De momento se han fugado casi 3000.
Los que voten a ERC votarán a una pava que dice que “la vía unilateral no existe, es un invento del Estado”.
Yo llevo varios meses oyendo hablar constantemente de DUI, y la U significa UNILATERAL, ¿o no?

#1.1 Rivas, Hospi, 30/11/2017 - 11:54

Los que voten a ERC son gente que votaría dijeran lo que dijeran sus líderes espirituales. El nacionalismo es ya una religión donde el dogma ha derribado los argumentos racionales.