Publicitat
Confidencial · 17 de Gener de 2018. 00:22h.

Romeva ja no pinta res

Ha desaparegut de l'escenari

Romeva ja no pinta res

L'exconseller Raül Romeva en una imatge d'arxiu

L'exconseller Raül Romeva, que va ser el responsable de la promoció internacional del procés sobiranista català, ha assumit un perfil absolutament baix des que va sortir de la presó en llibertat sota fiança, una decisió sobre la seva situació processal que va ser presa pel magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

Des d'aquest moment, Romeva, diputat electe el 21-D després haver-se presentat a un lloc destacat de la candidatura d'Esquerra, concretament al número tres -darrere d'Oriol Junqueras i Marta Rovira-, gairebé no ha realitzat declaracions, i la seva actuació durant la campanya electoral va passar totalment desapercebuda per la seva discreció.

En qualsevol cas, l'exconseller va fracassar totalment com a responsable d'aconseguir el suport internacional del procés sobiranista, que va ser rebutjat de forma contundent per la Unió Europea. Així mateix, cap Estat va reconèixer la independència de Catalunya que va declarar la majoria independentista del Parlament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Girona,Spain, 17/01/2018 - 21:01

Clar, quan un es dedica durant aquests darrers anys a bons sopars i hotels de luxe per tot el mon pagat pel poble, doncs passen aquestes coses.

Es un bon eco-neo-pijo-comunista de 10.000 euros al mes

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/01/2018 - 19:46

Seguramente Mortadelo y Trilemont se hallan en misión "secreta" en Bruselas, a espaldas del superintendente de San Vicente (dels Horts)