Confidencial · 15 de Febrer de 2016. 00:05h.

Romeva 'toreja' els cònsols

Parla de la "clara seguretat jurídica" del procés

Romeva 'toreja' els cònsols

Romeva i Puigdemont, durant l'acte amb els cònsols

El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, va demostrar aquest dijous que té el que fonts judicials qualifiquen com a un sentit molt peculiar del concepte de seguretat jurídica, durant la seva intervenció davant del degà del cos consular acreditat a Barcelona.

Romeva es va referir durant la seva intervenció al procés sobiranista català, i va dir que "respon a la voluntat popular i vol articular-se mitjançant institucions democràtiques, amb clara seguretat jurídica i sempre amb el diàleg com a principi".

Sembla oblidar que la cambra catalana ha aprovat una resolució a la qual es "reitera que aquest Parlament i el procés de desconnexió democràtica no es supeditaran a les decisions de les institucions de l'Estat espanyol, en particular del Tribunal Constitucional, a qui considera deslegitimat". I s'insta el Govern "a complir exclusivament aquelles normes o mandats emanats d'aquesta cambra".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, BCN, 15/02/2016 - 19:03

EMPRESAS AL DÍA
En riesgo más de 80 empleeos
Seat traslada de Barcelona a Madrid parte de la actividad de recambios de la planta de Martorell

#2 BEJOTA, BCN, 15/02/2016 - 14:57

El Circulo de Empresarios considera que la secesión de Cataluña sería "muy negativa" para la economía.

N.B. CONSULS I OBSERVADORS INTERNACIONAL ,SABEN QUE UN ESCÓ A PROVINCIA DE BARC. VAL 60 MIL VOTS I, UN A LA DE LLEIDA ,SOLS 20 MIL

#1 josep miquel, calella, 15/02/2016 - 12:44

Aquest espavilat de les ulleres de diseny, també va dir que l´article 193 del Estatut permetia l´acció internacional. Solament ha llegit les primeres ratlles del art. perquè diu molt clar "respectant les competències del estat" i solament en assumptes de la seva competència.