Publicitat
Confidencial · 4 de Desembre de 2017. 00:30h.

Rovira, aposta equivocada

Junqueras sap que ha comès un error

Rovira, aposta equivocada

Marta Rovira, secretària general d'Esquerra, en una imatge d'arxiu

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, conscient dels problemes que la seva situació judicial poden implicar per al seu futur polític, va plantejar fa algun temps que la número dos del partit i de la candidatura, Marta Rovira, secretària general de la formació, hauria de ser probablement l'aspirant a la presidència de la Generalitat si ERC guanya les eleccions del 21-D.

Tot i això, segons fonts d'Esquerra, Junqueras està començant a pensar que la seva aposta per Rovira ha estat una equivocació, ja que la secretària general del partit està cometent uns errors que qüestionen la seva idoneïtat per aspirar en el futur a la presidència de la Generalitat de Catalunya.

Rovira ha provocat molts dubtes a la direcció d'ERC amb les seves declaracions sobre l'amenaça de "morts i sang" que, al seu parer, hauria realitzat l'administració espanyola si s'intentava aplicar la declaració d'independència. Un altre plantejament molt qüestionable va ser la declaració que va fer assegurant que "la via unilateral no existeix; és un invent de l'Estat".

10 Comentaris

Publicitat
#10 Mesetario, Meseta, 04/12/2017 - 23:47

Después de varios meses hablando continuamente de DUI, va la señora MartacRovida y declara
“la vía unilateral no existe; es un invento del Estado"

Estimada M. Rovira: ¿la DUI no es la Declaración UNILATERAL de Independencia?

#9 Sergi, Barcelona, 04/12/2017 - 21:41

ERC, de Carod a Puigcercos, de Puigcercos a Junqueras, de Junqueras a Marta Rovira. Alucinante, superandose nuevamente, una vez mas, lo de ERC es acojonante, a cual peor, si a este esperpento le sumas el Tarda y el Rufian esto ya es de aurora boreal.

#8 M, Sabadell, 04/12/2017 - 20:31

Esta tropa está consiguiendo algo increíble, que cada nuevo aspirante haga muy bueno al anterior, y ya empezaron con el listón muy bajo.

#7 Independexit, Terrassa, 04/12/2017 - 14:27

A aquesta dona no la volen ni els seus. N'hi ha gent dins d'ERC plantejant-se votar JxC o Podem.

Si de veritat vol ajudar al procés, la Marta s'hauria de fer unionista.

#6 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 04/12/2017 - 14:13

Pues yo creo que poner a esta "lumbrera intelectual" al frente del supremacismo rural y meapilas de comarcas es un gran acierto..., para que gane Ciudadanos. ¡Ep! y con oreja y vuelta al ruedo; que en el primer "mano a mano" ya se ha visto.