Publicitat
Confidencial · 21 de Maig de 2019. 00:23h.

Rubí: "Volem acollir!"

Trontolla un mite de l'independentisme

Rubí: "Volem acollir!"

Pancartes amb 'Volem acollir' a l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat (foto: 'Betevé')

L'independentisme català s’ha vantat habitualment del seu suposat esperit integrador de la immigració que, al seu parer, és generalitzat a Catalunya. En aquest sentit, els independentistes han liderat manifestacions amb el lema "Volem acollir!", i han acusat l'administració de l'Estat espanyol de posar obstacles a aquesta voluntat d'acolliment.

Tanmateix, aquesta suposada voluntat no s'ha vist confirmada per la situació real dels immigrants menors no acompanyats, diversos centenars dels quals estan dispersos per Catalunya, sense rebre cap atenció de les administracions catalanes, i subsisteixen amb molts problemes per diversos punts del territori, sense ser acollits per les institucions.

Ara s'ha produït un greu brot racista a Rubi, en contra de la instal·lació a la localitat d'un centre per a aquests menors. No és el primer cas, atès que a d’altres ciutats catalanes, com  a Castelldefels o Canet de Mar, ja hi ha hagut moviments similars de rebuig contra aquests menors. La situació d'aquests immigrants és un desmentit total al lema "Volem acollir!".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, Free Tabarnia..., 21/05/2019 - 20:23

"Ara s'ha produït un greu brot racista a Rubi"

¿Brote racista...? no es cierto, lo que ocurre es que la gente no quiere vivir con un cuchillo en el cuello... a ver si hablamos con propiedad... ¿porque tenemos los españoles que criar a los menores marroquíes...? los entregamos en el consulado de Mohamed y que se apañen...

#7 Desde Rubi, Rubí-Rubeo, 21/05/2019 - 13:53

...es un hotel que no tenia ganancia. Ahora con las 80 plazas el propietario a vivir y los vecinos a aguantar.
4. Rubí tiene voto constitucionalista mayoritario con lo que el Govern busca penalizar a los que no son de su cuerda.
5. Y por ultimo para cuando centros de acojida, mezquitas, salas de venopuncion, ..., en Predalbes, La Bonanova..?

#6 M, Sabadell, 21/05/2019 - 13:53

Mientras las personas voten por las palabras que les dicen y por las cosas que les prometen y quieren escuchar, en vez de votar en base a los hechos y al sentido común, todos los políticos se aprovecharan de ello.
Queremos acoger es de un buenismo que nadie puede rechazar, si alguien se atreviera a decir que no podemos acoger, sería su tumba politi

#5 Desde Rubí, Rubí-Rubeo, 21/05/2019 - 13:47

Aclaración:
1. Rubí no es racista. Basta citar la gran cantidad de extranjeros que hay. Por haber hay hasta mezquita.
2. A la reacción ante los atentados de Las Ramblas con víctimas del municipio basta ver la reacción conjunta de todos los vecinos. Los extranjeros incluidos.
3. Detrás de la acogida de estos menas hay un gran negocio. La instala

#4 A., Barcelona, 21/05/2019 - 11:39

Quants menas te a casa Wagensberg? A quants dona de menjar i dormir cada nit? Són uns miserables que només fan servir la immigració com arma política. Pocavergonyes.