Publicitat
Confidencial · 11 d'Abril de 2017. 00:25h.

Rufián ha perjudicat el procés

Distorsiona la imatge de l'independentisme

Rufián ha perjudicat el procés

Gabriel Rufián, al Congrés dels Diputats

Bastants dirigents sobiranistes fan un balanç negatiu sobre les intervencions del diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufián durant les sessions de la comissió que investiga les converses que es van difondre entre Jorge Fernández Díaz, exministre de l'Interior, i l'exdirector de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso.

Aquests dirigents consideren que el to utilitzat per Rufián proporciona més munició als que fora de Catalunya critiquen les reivindicacions sobiranistes catalanes, atès que dóna una imatge d'agressivitat i prepotència que desgasta de forma molt perjudicial el procés sobiranista.

A més, l'actitud del diputat d'Esquerra va desviar l'atenció de l'opinió pública dels protagonistes reals de la sessions de la comissió, Jorge Fernández i Daniel de Alfonso, ja que les converses d’ambdós que van ser difoses van quedar parcialment tapades per l'actuació de Rufián.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Bcn, 11/04/2017 - 19:46

Jo aniria més enllà, i diria que Rufián distorsiona la mateixa imatge de Catalunya: amb ell de corifeu, el nostre país es fa anàleg al que seria una colla d'ignorants perdonavides. Res a veure amb el veritable tarannà català.

#8 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 11/04/2017 - 19:04

"Distorsiona la imatge de l'independentisme"
Doncs no estic d'acord, Rufián és la veritable imatge del separatisme, amb la Marta Rovira, Tardà, Homs, Rull, Turull i Cucurull. "El màxim de la intel•lectualitat procesaire" Ep! i també els Pujolone, que no vull que es quedi agafo el quadre art

#7 Pere, Lleida, 11/04/2017 - 15:46

Si mirem els quadres locals d'ERC veurem que estan farcits de gent com en Rufiant. Prepotents, amb escassa cultura, barroers i malalts d'odi vers tot allò que olori a Espanya.

#6 M, Sabadell, 11/04/2017 - 13:19

Para todos aquellos a los que les guste el marujeo ya tienen otra alternativa.
La política de palabras gruesas y falta de ideas ya tiene un digno representante.

#5 jan, granollers, 11/04/2017 - 12:09

Una tercera parte de la culpa es de Rufián, otra tercera parte de los que lo colocaron como candidato y la parte restante de los que lo votaron. Ahora que nadie se queje. Por mí encantado, disfruto viéndolos hacer el ridículo.