Publicitat

Per 'protegir' la negociació amb el PSOE

Rufián, silenciat

Imatge d'una 'performance' de Gabriel Rufián al Congrés dels Diputats

El canvi de to al Congrés dels Diputats del portaveu d'Esquerra, Gabriel Rufián, que després de substituir Joan Tardà ha passat de la extravagància a l'aparent sensatesa, s'ha accentuat pel que fa a les negociacions entre el seu partit i el PSOE sobre l'eventual investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol.

Rufián, que és un dels negociadors d'Esquerra, amb Marta Vilalta i Josep Maria Jové, manté una discreció gairebé absoluta sobre les negociacions amb els representants del PSOE, encara que no és l'únic que assumeix aquesta actitud. De fet, des de diversos partits i entitats s'està acusant la comissió negociadora d'actuar amb opacitat en aquest afer.

Fonts d'Esquerra atribueixen el silenci de l'habitualment loquaç Rufián als suggeriments de la direcció del partit, que coneixent la tendència del portaveu parlamentari de la formació a parlar massa, intenta que es mantingui la discreció. I a hores d’ara, ho està aconseguint, ja que es coneix molt poc sobre la situació real de les negociacions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat