Publicitat
Confidencial · 2 de Maig de 2019. 00:05h.

S'ajorna el 'canvi de cromos'

Els pactes, després de les municipals

S'ajorna el 'canvi de cromos'

Imatge de les eleccions del 28-A

Pedro Sánchez vol governar en solitari, mitjançant acords concrets amb altres forces per a afers específics, però en qualsevol cas la direcció del PSOE considera que el panorama pot ser diferent després de les eleccions municipals que, juntament amb les europees i les autonòmiques (a tretze comunitats ), se celebraran el proper dia 26.

Aquesta jornada electoral del 26-M podria plantejar opcions importants de pactes, sobretot als casos de ciutats com a Madrid o Barcelona, entre d'altres. D'altra banda, cal tenir en compte que els resultats en algunes comunitats autònomes podrien també ser susceptibles d'una autèntica compravenda de suports entre les diverses formacions polítiques.

Per tant, Sánchez i el PSOE han decidit esperar, tot i que aquesta actitud també s'ha estès a la resta dels partits polítics. Després del 29-M ja estaran clares totes les possibilitats de pactes i s'entrarà a l'intercanvi de cromos. De tota manera, fonts del PSOE insisteixen que, en principi, la intenció del partit i del candidat a la presidència de l'Executiu espanyol és governar en solitari.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat