Publicitat
Confidencial · 12 de Juliol de 2019. 00:30h.

Salellas no és profeta

Mas surt de "la paperera de la història"

Salellas no és profeta

Titular d'una informació sobre la 'profecia' de Benet Salellas

El 10 de gener del 2016, Benet Salellas, llavors diputat de la CUP al Parlament, va assegurar que Artur Mas era "la pedra que no deixava avançar el país" cap a la independència, i va afegir: "Hem enviat tant Mas, com els consellers Irene Rigau, Boi Ruiz i Felip Puig a la paperera de la història". Salellas, però, no és un profeta, si no més, pel que fa a Mas.

Perquè Mas ha sortit d'aquesta "paperera de la història" i està començant a actuar una altra vegada a la política catalana, encara que a hores d’ara, els seus moviments són molt discrets. És clar, en qualsevol cas, que l'expresident de la Generalitat està disposat a assumir un important protagonisme en el futur de la política de Catalunya, encara que no ho té fàcil. Mas ja s'està movent i busca suports per a la seva tornada.

De fet, Mas vol tornar a la presidència de la Generalitat, tot i que, ara per ara, depèn de la data de les properes eleccions catalanes, ja que està inhabilitat judicialment per ocupar càrrecs públics fins al febrer del 2020, per la seva relació amb l'intent de referèndum del 9 de novembre del 2014. A més, i aquest és el principal problema, haurà de superar l'oposició de Puigdemont i d'importants sectors de Junts per Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat