Confidencial · 4 d'Abril de 2019. 00:00h.

Sánchez, el pitjor per a l'Íbex

Dels presidents de la democràcia

Sánchez, el pitjor per a l'Íbex

Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu

L'agència XTB, un dels més importants brokers de multiproductes financers, mitjançant una plataforma de negociació on line, ha analitzat els resultats aconseguits pel primer índex borsari espanyol, l'Íbex 35, durant les legislatures parlamentàries espanyoles, partint de la seva creació, al gener del 1992, quan era president del Govern espanyol Felipe González.

Precisament, González va ser el president de l’Executiu espanyol "més rendible" per als inversors, amb una mitjana anualitzada a l'Íbex amb dividends del 12,68% durant el seu mandat. Per darrere, figura José María Aznar, amb un ascens anual mitjà del 12,31%, seguit per Mariano Rajoy (+ 7,15%), i per José Luis Rodríguez Zapatero (+ 4,98%).

L'últim president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, se situa com "el pitjor per als inversors", i tanca el rànquing amb una rendibilitat negativa del 1,99%. Pel que fa als partits polítics que han estat al Govern de l'Estat, la rendibilitat mitjana ponderada de l'Íbex 35 amb dividends sota un mandat del PP ha estat del 10%, mentre que amb el PSOE ha estat del 7,08%.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat