Publicitat
Confidencial · 28 d'Abril de 2020. 00:27h.

Sánchez els 'toreja'

Amb la mesa de diàleg

Sánchez els 'toreja'

Imatge de la primera reunió de la mesa de diàleg entre el Govern espanyol i l'independentisme català

Alguns dirigents independentistes s'han adonat que el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, està aprofitant la greu crisi creada per l'epidèmia del coronavirus per enterrar la mesa de diàleg entre l'independentisme català i l'administració de l'Estat sobre el conflicte de Catalunya. Per tant, han començat, com han fet Gabiel Rufián i Quim Torra, a exigir Sánchez que torni a posar en funcionament aquest organisme.

Fonts del PSOE admeten que, efectivament, el president del Govern espanyol no té cap intenció que la mesa revifi, i per això ha començat a torejar els dirigents independentistes, contestant les peticions que la mesa revifarà "quan les condicions siguin oportunes”, i en un termini "comprensible" pel conjunt de la ciutadania. És a dir, fum.

Sánchez, segons les mateixes fonts, ha percebut que el seu futur polític ja no depèn del problema de Catalunya, sinó de la manera d'afrontar la crisi del coronavirus. En aquest sentit, va decidir ignorar les reivindicacions dels independentistes sobre ambdues qüestions, i no contestar les seves contínues provocacions. És a dir, el líder del PSOE passa clarament de les exigències que li arriben de Catalunya sobre la crisi del coronavirus i sobre la mesa de diàleg.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat