Publicitat
Confidencial · 29 de Gener de 2020. 00:00h.

Sánchez empipa els jutges

Per què el Suprem és inflexible amb Torra

Sánchez empipa els jutges

El Rei, Felip VI, amb els membres del Consell General del Poder Judicial

La prepotència del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, davant del poder judicial de l'Estat, designant fiscal general, de manera absolutament imprudent, l'exministra de Justícia del seu anterior Executiu, Dolores Delgado, està començant a tenir conseqüències. I segons fonts judicials, tindrà més en el futur.

L'actitud del líder del PSOE no només ha empipat els professionals de la fiscalia, sinó també els jutges, que han interpretat la decisió del cap de l'Executiu com a un intent d'intimidar el poder judicial per condicionar les seves actuacions pel que fa als responsables del procés independentista de Catalunya, els vots dels quals al Congrés són imprescindibles per a Sánchez.

La primera resposta ha arribat del Suprem, rebutjant de manera sorprenent i inesperada la sol·licitud del president Torra de mantenir el seu escó al Parlament fins que el mateix Suprem es pronunciï sobre el recurs contra la decisió de les juntes electorals d'impedir que Torra segueixi sent diputat de la cambra, la qual cosa qüestiona la seva continuïtat com a president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 M, Polinya, 29/01/2020 - 20:45

Si Sanchez quiere dialogar primero deberia dialogar con las instituciones del estado, antes que con independentistas y antiguos terroristas.

#2 El Sifoner, Castelló, 29/01/2020 - 18:04

Un ejemplo mas: ¿Puede un carnicero en activo, ejercer como tal si en un momento de su vida le retiran el carnet de manipulación de alimentos, por alguna enfermedad?. Yo creo que no, no puede ni debe de ejercer, aunque sea el mas querido por el pueblo.

#1 El Sifoner, Castelló, 29/01/2020 - 18:02

Al igual que un beneficiario de la paga por viudedad, pierde dicha paga al perder la condición de viudo por haber contraído matrimonio con otra persona, el ciudadano Torra, debería dejar el cargo de presidente del gobierno autonómico por haber perdido la condición principal para el cargo, que no es otra que el ser diputado autonómico.