Publicitat
Confidencial · 9 de Desembre de 2019. 00:10h.

Sánchez no ha trucat Torra

Tot i les contínues peticions del president

Sánchez no ha trucat Torra

Quim Torra amb Pedro Sánchez, durant una reunió a la Mocloa

El president Torra no ha aconseguit absolutament res amb la seva esperpèntica sèrie de trucades telefòniques, gairebé públiques, al cap en funcions de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, per demanar-li una cita. Fins ara, Torra no ha obtingut cap resposta des de la Moncloa, després de les seves reiterades trucades. Segons la comptabilitat que el mateix Torra ha anat fent pública, sembla que ha cridat Sánchez sis vegades.

El president de la Generalitat, però, no només ha estat menyspreat pel president en funcions del Govern espanyol, sinó que el seu mateix partit, Junts per Catalunya, no ha tingut cap problema per reunir-se amb una delegació del PSOE i dialogar sobre la investidura de Sánchez, malgrat aquest menyspreu. I Esquerra, de la seva banda, segueix negociant amb els socialistes passant totalment del president.

Molts sectors de l'independentisme català consideren que l'actitud de Torra està provocant un greu desprestigi institucional de la presidència de la Generalitat de Catalunya, a més de la ridícula situació en la qual s'ha col·locat el mateix Torra amb la seva insistència pública en què Sánchez accedeixi a reunir-se amb ell. Què pretén Torra amb aquest absurd episodi?

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 M, POLINYA, 09/12/2019 - 13:13

No llamar a este hombre, es la mejor gestión que ha realizado.

#1 no soy nadie, barcelona, 09/12/2019 - 12:46

y si no fuera tan "osado" ni se abría reunido en pedralbes con este faro del supremacismo más rancio y rural