Publicitat
Confidencial · 31 d'Octubre de 2019. 00:05h.

Sánchez perjudica el PSC

Per la seva passivitat sobre Catalunya

Sánchez perjudica el PSC

Imatge d'arxiu de Pedro Sánchez amb Miquel Iceta

Després de les pressions de la direcció del PSC, Pedro Sánchez ha hagut de rectificar i incloure al programa del PSOE per a les eleccions generals espanyoles del proper 10 de novembre les referències desaparegudes sobre el caràcter multinacional de l'Estat i sobre el federalisme. Segons fonts dels socialistes catalans, va ser Miquel Iceta qui va plantejar el problema a Sánchez

D'aquesta manera, el cap en funcions de l'Executiu espanyol ha intentat contrarestar les opinions existents al PSC, en el sentit que està perjudicant les opcions electorals del socialisme català el 10-N amb la passivitat amb la qual, segons alguns sectors del partit català, està afrontant l'ofensiva independentista.

Aquests sectors opinen que l'administració espanyola està assumint una actitud d'excessiva tolerància davant de l'arrogància del desafiament independentista, al marge de les actuacions violentes. El problema, diuen algunes fonts del PSC, és que, entre els ciutadans catalans no independentistes s'està estenent la sensació que el Govern de l'Estat, els ha deixat sols.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat